DTU Blue Dot Projekter

DTU Blue Dot er stedet, hvor de studerende arbejder som ingeniører. På tværs af semestre, studieplaner og studieretninger arbejder studerende med en ingeniøropgave, som er større end den enkelte studieplan, det enkelte semester, men som er til gavn for samfundet.

 
Biobuilders team 2011
DTU Biobuilders løser praktiske problemer med syntetisk biologi. Hvert år deltager DTU Biobuilders i verdens største konkurrence for syntetisk biologi, International Genetically Engineered
Machine, iGEM.
DTU RoadRunners kører over 600 km på en liter benzin og har sat flere verdensrekorder

DTU Roadrunners er holdet bag DTU’s økobil, en ekstremt brændstoføkonomisk bil, der deltager i det årlige Shell Eco-marathon, hvor det handler om at køre så langt
på en liter brændstof som
muligt.

DTU EVentures

På DTU Eventure-projektet arbejder vi med nye systemer for vedvarende energi, og du får mulighed for at være med til at konstruere en elektrisk drevet racerbil, som deltager i en international Formula-E-konkurrence for studerende.

Robocup 2020

DTU RoboCup er en årlig konkurrence, hvor robotter bygget og programmeret af studerende gennemfører en omfattende forhindringsbane.

DanSTAR

DanSTAR er en studenterdrevet forening, der bygger og opererer bi-liquid raketter. Som medlem af DanSTAR får du værdifuld erfaring med ingeniørarbejde, projekt-
arbejde og teamwork.

SensUs

SensUs (på engelsk) er en international konkurrence. De studerende kombinerer molekylær teknologi og IT-teknologi og konkurrerer med at designe innovative biosensorer.

I Wind Racer projektet (på engelsk) arbejdes med praktisk vindkraft, hvor studerende designer og bygger vindmøller og vindbiler der deltager i internationale konkurrencer.

DTU Bryghus er et bæredygtigt bryghus, der fremstiller velsmagende og CO2-venlig øl.

Har du lyst til at opfinde innovative og bæredygtig madprodukter (på engelsk), der kan kommercialiseres? Eller vil du fremstille prototyper og analysere alle aspekter af forretnings-ideen?

DTU Solar Decathlon vil ændre moderne boligers image. Mens mange boligområder er domineret af en bestemt hustype og udstråler en bestemt æra, ønsker vi at se mere mangfoldighed. Vi ønsker at se huse, der passer til det moderne
samfunds standarder.